Laat uw gasten zelf hun vlees en vis grillen met de LEF tafelgrill

De LEF tafelgrill is zeer veelzijdig en toepasbaar in elke horecagelegenheid. Horecaondernemers kunnen met dit innovatieve product hun omzet een positieve impuls geven door bijvoorbeeld het samenstellen van speciale grill arrangementen.

De LEF Tafelgrill leent zich voor 4 personen en is geschikt voor het bakken van alle soorten  vlees en vis. Het bereiden vergt heel weinig tijd. U serveert rauw vlees of vis met aardappelen, met daarbij natuurlijk een lekkere salade, en uw klanten doen de rest!

Heeft u al reeds arrangementen met steengrillen en zoekt iets vernieuwends dan is dit wellicht een verbeterend alternatief.

Geen stank en roetvorming

Het toestel is vervaardigd uit duurzaam RVS en heeft hierdoor een zeer lange levensduur.
Boven op dit toestel bevindt zich een pan die doormiddel van een ring aan de op het onder toestel positioneert en hierdoor vast komt te staan.

De pan is voorzien van een teflon laag en biedt de mogelijkheid zonder olie te kunnen bakken/grillen. Daarnaast is de pan hierdoor ook zeer gemakkelijk te reinigen, dus zeer gebruiksvriendelijk voor de horeca.

De grill wordt verwarmd door het succesvolle LEF Cooking systeem. Hierbij komen geen schadelijke stoffen vrij. Van stank en roetvorming, het grote nadeel van veel brandpasta’s, is bij LEF Cooking geen enkele sprake.

LEF Cooking is een chafing dish brander die gevuld wordt met een zeer zuivere alcohol en zorgt voor grote verbeteringen in het warm houden van buffetten. Daarnaast is LEF Cooking ook nog eens vele malen warmer dan  bijvoorbeeld brandpasta’s. .

Geinterreseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u de tafelgrill graag uitproberen? Vraag dan hier een vrijblijvende demonstratie aan.

Bestel hem direct in onze webshop.